Kategorie Blogu
Nejnovější komentáře
Žádné komentáře
Hledat v Blogu

Dr. Alkaitis - Kosmetika, kterou můžete ,, sníst ‘’

Vloženo 12.11.2021

Výživa pro vaši pleť a tělo

Většina z nás si v dnešní uspěchané době snaží pro sebe ukrást alespoň malý kousek zdravého životního stylu. Někteří sportují, jiní zdravě jedí, relaxujeme v přírodě nebo v solných jeskyních, meditujeme, otužujeme se a především ženy se začaly zajímat o přírodní kosmetiku. A právě na tu se v tomto článku zaměříme.

Naším favoritem se stala přírodní kosmetika Dr.Alkaitis ze Sacramenta. Zasvěcenci zelené kosmetické scény často označují Dr. Alkaitise jako „kmotra organické péče o pleť“.

Celý příběh začal před 22 lety, kdy se ho jeho žena zeptala, jestli je složení krému, který používá v pořádku a co znamenají chemické názvy na etiketě. Hned si uvědomil, jaké potenciálně škodlivé složky se zde skývají a jaké by mohly způsobit škody. A tak, aby uznávaný vědec a makrobiolog ochránil její zdraví, využil svých rozsáhlých znalostí rostlin a výzkumu a začal vyvíjet terapeutické produkty s vysoce výkonnou péčí o pleť, přičemž pracoval s čistě jedlými ingrediencemi.

První výrobky své řady představil v roce 1996. Jako skutečný průkopník byl prvním ve svém oboru, kdo se začal řídit přísným pravidlem, které dodnes používá;

„ Pokud to nemůžete jíst, nedávejte to na kůži “.

Docela jednoduchá myšlenka, co říkate? Představte si, že vezmete pouze nejkvalitnější jedlé organické, biodynamické a divoce rostoucí rostliny a byliny, semínka, (mořskou) zeleninu a oleje v jejich surovém stavu a smísíte je. Je to jako malování s přírodou, které vytvoří úplnou harmonii, ze které může Vaše pleť přijmout všechny živiny. Výsledkem bude zářící tvář po okraj naplněna zdravím.

Proto, že jsou všechna jeho ,,díla” míchána z nejkvalitnějších přísad, był by úplný hřích je potom všechny vzít a nechat přejít varem. Logicky by se vše důležité okamžitě vytratilo. Při přípravě výrobků Dr.Alkaitise teplota zpracování nikdy nepřesáhne 37°C- stejnou teplotu, jako má lidské tělo, což umožňuje, aby všechny tyto krásné přísady zůstaly plně enzymatické. Možná Vám například krémy budou připadat až příliš aromatické - to je dáno právě tímto postupem. Na oplátku však poskytnou vaší pokožce všechny výhody přírody. Vždyť přeci čerstvě nasekaná máta také provoní celý dům.

Stejně jako lidské tělo je i naše pokožka nesmírně komplikovaným živým a dýchacím organismem, který se neustále mění. Je to spojení vašeho vnejšího a vnitřního já. Pokud jste ve stresu, máte zlomenné srdce nebo měníte svůj jídelníček, vaše kůže na vše reaguje. Vaše pleť může vypadat matnější, být citlivější a náchylnější k zánětu. Naopak budete zářit, když jste šťastní, zamilovaní nebo když prostě jen dobře spíte. A tak jak se mění naše psychické a hormormální rozpoložení, čekají naši pleť různé útoky z nitra. Také se vám stało, že je vaše pleť jeden týden krásná a vyhlazená, druhý z ničeho nic vysušená a další se lesknete jako kraslice? Kolik různých přípravků byste v průběhu měsíce potřebovaly?

Dr. Alkaitis se rozhodl jít zcela inovativní cestou. Nevyvíjí produkty pouze pro konkrétní typy pleti, místo toho pracuje s inteligencí celých surových rostlin na vývoji takových celků, které fungují jako adaptogeny. Díky svým jedinečným komplexům pak výrobky regulují vaši kůži, spíše než aby ji tlačíly jedním nebo druhým směrem. Pomáhají vést vaši pleť do jejího jedinečného vyváženého stavu a udržovat tuto rovnováhu. Myslete na ně jako na zdravé jídlo pro vaši pokožku a s chutí se zakousněte do tohoto lahodného zákusku Dr.Alkaitise.

Dr.Alkaitis v kostce:

  • Pouze ze složek, které můžete jíst
  • Zpracováváno do výše tělesné teploty 37°C
  • Jeden druh pro všechny typy pleti- díky adaptogenům ve složení
  • 100% přírodní
  • 100% organická
  • Raw
  • NEtestováno na zvířatech

Nabídka produktů zde

Zanechat komentář
Zanechte odpověď
Prosím přihlašte se pro vložení komentáře

Nastavení

Menu

Vytvořte účet zdarma pro uložení oblíbených položek.

Přihlásit se

Vytvořte bezplatný účet pro použití seznamů oblíbených.

Přihlásit se